„(1 Corinteni 12: 24-26) Cred că veți ajuta la consolidarea bisericii lui Isus Hristos în România prin evanghelizarea persoanelor cu dizabilități. Iar prin aceasta, veți ajuta la distrugerea culturii globale de confort. Vă încurajez să mergeți și să aduceți pe cei orbi, surzi, pe părinții copiilor cu paralizie cerebrală, și pe cei din scaune cu rotile ca să umple casa. Acesta este felul în care Dumnezeu vrea să-și crească biserica.

Îmi aduc aminte cu claritate de prima mea vizită la Cluj-Napoca, cu zeci de ani în urmă – întâlnirea a avut loc la Sala Sporturilor și am fost copleșită de căldura și de ospitalitatea românilor. Cu greu puteai găsi un loc liber în acea Sală a Sporturilor, iar entuziasmul oamenilor din Cluj era absolut contagios. În aceeași seară am întâlnit multe persoane cu dizabilități și am fost uimită de perseverența și tăria lor, în ciuda lipsei sprijinului medical și social. Dar lucrurile urmau să se schimbe. Prin acea primă vizită inițială, Dumnezeu urma să facă lucruri minunate. Pentru că în acea seară, Dumnezeu a început să planteze sămânța unui parteneriat minunat între Caritatea și Joni și Prietenii.

Sunt atât de mulțumitoare pentru faptul că mesajele mele radio pot fi auzite la Radio Vocea Evangheliei și ca seriile noastre televizate sunt la Credo TV în Cluj-Napoca, pentru proiectul Roti pentru lume și taberele creștine pentru familiile cu dizabilități.”