Parteneriate

Joni and Friends – USA

Joni and Friends este o organizație creștină din Statele Unite care are ca scop avansarea slujirii persoanelor cu dizabilități în bisericile și comunitățile din întreaga lume.

Colaborarea noastră cu JAF a început în anul 1995, odată cu lansarea proiectului Roți pentru lume, prin care se oferea un cărucior persoanelor cu dizabilități. Proiectul este încă în desfășurare. Ca rezultat binecuvântat al colaborării noastre, în 2002 am constituit împreună Centrul de Distribuire și Reparații Cărucioare, care funcționează până în prezent.

De-a lungul anilor, cei de la JAF au contribuit la lucrarea cu persoanele cu dizabilități din România în nenumărate moduri:
· conferințe pe tema slujirii persoanelor cu dizabilități
· echipe de voluntari și specaliști care au participat la distribuiri anuale de cărucioare
· sprijin în organizarea taberelor pentru familii
· programe radio la RVE
· întâlniri, conferințe și materiale pentru pregătirea oamenilor dornici să slujească persoanelor cu nevoi speciale
· sprijin financiar în diferite proiecte adresate persoanelor cu dizabilități.

Stichting Caritatea – Olanda

Parteneriatul cu Stichting Caritatea a început în 1995 când, împreună cu acestă fundație am demarat proiectul Speranța, prin care se acordă ajutor familiilor nevoiașe. Cu ajutorul fundaţiei Stichting Caritatea Olanda am organizat prima tabară internaţională, în luna iulie a anului 1997, în colaborare cu organizaţia Junior Olanda, o tabără foarte reuşită, cu schimburi de experienţă binevenite.

Pe parcursul anilor, Stichting Caritatea a fost un donator generos al asociației noastre, cu sprijinul căruia au fost realizate numeroase proiecte. Multe din realizările obţinute în urma sponsorizării lor se văd şi vorbesc zi de zi despre bunătatea lui Dumnezeu: acoperişul clădirii, noua faţă a clădirii izolată termic şi zugravită frumos şi multe alte răspunsuri binecuvântate la nevoile adminstrative ale asociaţiei.