În perioada 9-14 Noiembrie 2014, a avut loc la Băișoara

Tabăra pentru Persoanele cu Dizabilități și Familiile Acestora

Câteva impresii în urma acestei tabere ne împărtășește Simona Sipos:

Ca nou membru al rețelei de slujire, prima ieșire cu cei de la Caritatea a fost o experiența de neuitat.
Atmosfera plăcută, timpul frumos, priveliștea ce te lasă fără cuvinte, dar mai ales oamenii care au luat parte la tabără, au facut ca cele patru zile petrecute la Băișoara să fie cu adevărat memorabile.
Poate că cei mai mulți ar crede că a fost doar o tabără de recreere. Ei bine, a fost în parte un timp de relaxare, dar mai mult decât atât, a fost un timp în care am învățat lecții de viață, am ascultat experiențe profunde, am învățat că suferința este un mod de a ne apropia mai mult de Dumnezeu, un mod prin care El ne vorbește.
A fost un timp în care am putut vorbi cu Dumnezeu în rugăciune, i-am adus laude prin cântări, am fost îmbogățiți în cunoștința Cuvântului prin persoane care au avut darul de a ni-l arăta pe El din Scripturi.
M-am simțit ca într-o familie alături de cei de la Caritatea, am fost primită cu brațele deschise și cu bucurie. Cazarea, mâncarea, personalul, toate au fost excepționale.
De asemenea, încântarea ce am citit-o pe fețele beneficiarilor a întrecut orice așteptare. Am putut observa bucuria și mulțumirea acestora pentru simplu fapt că puteau lua parte la tabără, dar și că putea să se implice activ în activitățile desfășurate.
Îi mulțumesc Domnului pentru bucuria ce mi-a făcut-o de a putea fi parte din această minunata echipă.

Simona Sipos